Seniorerne i Skive Roklub

Hvem er 60+erne? 
Vi er en meget aktiv del af Skive Roklub. Afdelingen blev oprettet i 2007 på foranledning af nogle gamle roere, der efter overgang til efterløn/pension fik overskud til at beskæftige sig med andre ting og derfor fik den ide, at roklubbens fortræffelige faciliteter burde udnyttes optimalt ved også at blive benyttet om formiddagen. 
Afdelingen er siden vokset pænt og består af ca. 8o medlemmer. I sommersæsonen er der mange på vandet. Intet er skønnere end en rotur på Skive Fjord en sommermorgen omgivet af vand, bøgeskov, sol, frisk luft og dejlige rovenner. 
Afdelingen er kendetegnet ved et rigtig godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære. Aldersmæssigt er vi fra ca. 60 til 85 år, men 60 år er absolut ikke en fast grænse, og det sker ofte, at yngre medlemmer af roklubben motionerer sammen med os, hvilket vi kun er glade for. 
60+erne er selvfølgelig medlemmer af Skive Roklub på lige fod med alle andre medlemmer.
 
Roning på vand
60+ på vej til Fur
Der sættes rohold, så du kommer til at ro med forskellige medlemmer.
Faste rodage: mandag og torsdag morgen.
  
Roning på land
Ergometrene (romaskiner) kører hele året. 
Ergometerroning styrker de store muskelgrupper. Alle kan lære det, og du  bestemmer selv ”farten”. Det er derfor en virkelig god motionsform for os lidt op i årene. 
Faste rodage: mandag, tirsdag, 60+ Ergometertorsdag og fredag formiddag. Alle dage slutter vi af med en kop kaffe og en god snak. 
Hvis du kommer i roklubben en af de øvrige formiddage, vil du med sikkerhed møde nogle af 60+erne i ergometerlokalet, da mange træner 3 til 4 gange eller mere om ugen.
 
Motion og styrketræning
Roklubben har et pænt udvalg af motionsredskaber, som venter på at blive benyttet.60+ Det kolde gys
 
Vinterbadning
Om vinteren hopper mange af 60+erne i havnen efter overstået roning for at få sveden af panden. Varmen får vi igen i saunaen.
 
Sociale aktiviteter
Vi kan godt finde på at stable ”en lille fest” på benene og meget andet, se vores aktivitetskalender og handlingsplan.60+ Frokost
60+erne deltager i Skive Roklubs forskellige aktiviteter, f.eks. roarrangementer, festligheder og arbejdsdage. Det giver sammenhold, og man lærer andre medlemmer at kende.
 
Er du blevet nysgerrig?
Vil du gerne vide mere, så besøg roklubben en mandag eller torsdag omkring kl. 10 og spørg efter Nelly Mortensen, Jørgen Bjerregaard Thomsen eller Aase Jacobsen.
Men pas på, du risikerer at blive bidt af det, da det er stærkt vanedannende.
Du er også velkommen til at ringe til:
Nelly Mortensen, tlf. 40 35 73 64 (60+ernes repræsentant i roklubbens bestyrelse)
Jørgen Bjerregaard Thomsen, tlf. 97 52 46 12
  
Du kan se 60+-udvalgets medlemmer her.
 
Kontingentsatser ser du her.
Skive Roklub | CVR: 33453795 | Strandvejen 22, 7800 Skive - Danmark | Tlf.: 97 52 09 42