60+ roning

Skive Roklubs seniorafdeling er en meget aktiv del af roklubben. Afdelingen blev oprettet i 2007 og består i dag af cirka 8o medlemmer.

I sommersæsonen er der høj aktivitet lige fra morgenstunden, og der er altid nogen, der vil med en tur på fjorden. Seniorafdelingen er kendetegnet ved et rigtigt godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære. Der er to faste rodage i rosæsonen, nemlig mandag og torsdag morgen. Vi mødes kl. 8.45, så sætter vi roholdene sammen og tager på vandet.

Aldersmæssigt er 60+-medlemmerne til op i 80'erne. Alderen er ikke vigtig og seniorklubben er en integreret del af roklubben. 60+erne er selvfølgelig medlemmer af Skive Roklub på lige fod med alle andre medlemmer og ror også med på klubaftnerne for alle medlemmer.

Roning på land og træning i motionsrum

Seniorklubben sørger for, at klubbens romaskiner (ergomenter) og motionsrummet bliver benyttet året rundt. Hvis vejret er dårligt og i hele vinterhalvåret foregår træningen indenfor. Som medlem er du velkommen til at komme og få motion og social samvær på vores faste træningsdage mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag. Vi mødes kl. 07.00 og motionerer sammen. Bagefter får vi en kop kaffe og en hyggelig snak og slutter sædvanligvis ved 11-tiden. Du er som medlem velkommen til at komme og træne på alle tidspunkter.

Vinterbadning

Om vinteren er der et hold af vinterbadere, der hopper i havnen efter endt rotræning. Det er ifølge dem, der vinterbader, kraftigt vanedannende, så det er et forsøg værd at prøve. Efter en tur i fjorden går turen til saunaen i forbindelse med omklædningsrummet.

Det sociale

60+erne er en meget aktiv 'klub i klubben', som på hverdage mødes til træning, kaffe og snak. Vi deltager også i Skive Roklubs forskellige aktiviteter, som f.eks. klubaftner, roture, festligheder og arbejdsdage. Det giver det gode sammenhold, som kendetegner klubben, og man lærer andre medlemmer at kende.

Er det noget for dig?

Vil du gerne høre lidt mere om 60+ klubben i Skive Roklub, så kig ned på en klubdag mandag eller torsdag. Kom omkring kl. 10 og spørg efter Jørgen Bjerregaard Thomsen eller Aase Jacobsen. Så får du en rundvisning i faciliteterne, og du kan høre mere om, hvad 60+ klubben har at byde på.

Kontakt

Du er også velkommen til at ringe til Jørgen Bjerregaard Thomsen på telefon 97 52 46 12.