Vil du ro i kajak, inrigger eller ergometer?

Vi har en aktiv ungdomsafdeling for unge mellem 11 og 18 år. Det eneste krav er, at du kan svømme, og du skal medbringe en sikkerhedsblanket den første aften, som dine forældre skal underskrive. Rosæsonen er fra ultimo april til ultimo oktober. Det bedste er at starte med at ro til sæsonstart, men det er også muligt at starte i løbet af sæsonen, hvis der er plads på holdet. 

Kom og vær med på en af vores klubaftner, som er onsdage i rosæsonen fra kl. 17.00 til cirka kl. 18.30. Forældre er meget velkomne første gang, så kan I sammen høre om, hvad roning i Skive Roklub er, og vi kommer på vandet.
Sæsonstart 2023 er onsdag den 10. maj.
 

Træningstøj

Det kræver ikke særlig påklædning at ro, du kan bruge det, du allerede har. Medbring træningstøj/løbetøj, som du kan svømme i, og et håndklæde. Det vigtigste er at tjekke vejret og vælge tøj efter det. Undlad tøj, som er lavet af bomuld, da det bliver tungt, når det bliver vådt, og det er svært at svømme i. Vi har omklædningsrum, bad og sauna til omklædning før og efter træning.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte ansvarlig for ungdomsroerne Lene Dalsgård mobil 5134 2154, hvis du vil vide mere. 

Bemærk venligst, at vi ikke kører weekendkursuser for ungdomsroere, de deltager i den ugentlige træning. Der kan dog søges om frigivelse til roning. Snak med instruktøren, hvis du har spørgsmål til det.  


Sikkerhedsblanket

Inden første tur på vandet skal en sikkerhedsblanket udfyldes med forældreunderskrift. Hent den her.

Se vores folder

Hent info-folder om vores undgomsafdeling her.
Ungdomshold