Inden du melder dig ind

Det er vigtigt, at du tager kontakt til os, inden du melder dig ind. Er du helt uerfaren roer, skal du enten på et instruktionskursus eller deltage i nogle instruktionsture. Så har du også mulighed for at prøve, om det er noget for dig. Er du erfaren roer, er der mulighed for at informere om dette i nedenstående indmeldelsesform. Eventuel erhvervede rokurser skal godkendes af en af vores instruktører, inden du bliver frigivet roer. 
Under de enkelte faner øverst kan du finde information om, hvordan du kommer i gang med at ro robåd, kajak, ungdom og +60

Kontingent

Vores kontingentsatser per 1. juli 2024 er:
Ungdomskontingent 900 kr. / år
Seniorkontingent 1.800 kr. / år
Passivt medlem 150 kr. / år


Kontingent opkræves halvårligt den 1. januar og den 1. juli.

Betingelser

For at ro i Skive Roklub skal du være i stand til at svømme 600 meter i et svømmebassin uden pause. Der skal årligt aflægges svømmeprøve.
Af sikkerhedsmæssige årsager optager vi ikke medlemmer, der lider af akutte bevidtshedstab eller fysiske lammelser som f.eks. epilepsi.  
Desuden er alle medlemmer forpligtet til betaling via PBS. Betales der via girokort, bankoverførelse eller mobilpay, opkræves et gebyr på 100 kroner per opkrævning (dette gælder dog ikke første opkrævning).

Udfyld venligst nedenstående indmeldelsesform for at oprette dit medlemsskab.