Mindeord over Nelly

23. april 2020 21:53 , af Gitte Kokholm

Nelly Mortensen døde søndag den 19. april. Hun blev 72 år gammel.

Nelly blev medlem af Skive Roklub i 1980. Hun var i en årrække medlem af klubbens bestyrelse og formand for 60+ gruppen. Sammen med Ole arrangerede hun en lang række roture både i hjemlig farvand og udenfor landets grænser, senest flere ture til Tolo i Grækenland. Nelly var en ildsjæl og på klubbens seneste generalforsamling blev hun optaget som æresmedlem.

I de seneste år havde hun sit hjerte hos klubbens 60+ere, hvor hun var primus motor i alle aktiviteter og arrangementer. Hun tog mod nye medlemmer med åbne arme, hjalp dem tilrette og instruerede. Hun var om nogen den, der satte standarden for det gode samvær og sociale liv i gruppen. Omsorg og livsglæde var en rød tråd gennem hele hendes virke.

Nelly havde en stor berøringsflade til andre klubber rundt om i hele landet og var en ivrig fortaler for samarbejde og fællesskab med andre klubber. Fællesskab med naboklubberne lå hende meget på sinde.

I sit bestyrelsesarbejde repræsenterede hun 60+erne. Hun varetog deres interesser og kæmpede deres sag, men hun forstod også værdien af samarbejdet på tværs i klubben. Med sin store indsigt i klubbens forhold og motionsroningen i særdeleshed var hun en aktiv og konstruktiv medspiller i bestyrelsesarbejdet. Hun holdt sig aldrig tilbage, når opgaverne blev delt ud.

Nelly var gavmild med sin tid. Hun brugte meget tid i roklubben og påtog sig gerne opgaver for fællesskabet. Hun tog initiativet, når der blev efterspurgt nye aktiviteter, og hun påtog sig gerne ansvaret for, at ideerne blev realiseret. Hun kunne være kontant og bestemt, når der skulle handles, men retfærdighed og omsorg lå hende altid ligefor.

Nelly er savnet, men vi glæder os over, at vi har kendt hende.